Dispunem de un număr de 16 camere și 2 apartamente, decorate cu stil. Spațioase, cu mobilă din lemn masiv, camerele Popasului îmbină perfect confortul cu eleganța. Vă punem la dispoziție servicii de calitate pentru a vă bucura în totalitate de experiența oferită de Complexul Popas Cucorani.

Parcare gratuită

Wi-fi

Camere nefumători

TV

Restaurant

Camere familii

Camere duble

16 camere disponibile

După o petrecere reușită nimănui nu-i place să plece la drum. De aceea, oaspeții noștri pot rămâne la motel pentru a-și reîncărca bateriile. Dintre cele 16 camere confortabile, 13 sunt cu pat matrimonial, iar 3 cu paturi single. Pentru familii oferim și pătuț pentru copil.

Apartament

2 apartamente disponibile

De confortul camerelor se pot bucura și oamenii de afaceri, aflați în delegație. Popas Cucorăni este gazda multor evenimente importante de business (seminarii, prezentări, ședințe etc.) organizate în sala special amenajată pentru astfel de întâlniri. 

Rezervări telefonice

0725 921 990

GALERIE FOTO CAMERE

Opinia clienților noștri

“Standard de hotel”

„Personal minunat, organizare impecabilă, standard de hotel, nu de motel. Am stat 2 nopți, pentru a vizita Ipotești și Botoșani.”

“Totul la superlativ”

Am fost acum cateva zile la aceasta pensiune. La superlativ totul. Locul este impresionant, curat, plin de verdeata, flori, pomi fructiferi. Ideal pentru vacante, evenimente.  „

“Cazare de lux”

Locatie superba, mancare gustoasa, servire ireprosabila, muzica buna si cazare de lux. Nici daca vrei nu poti gasi cusur. Totul la superlativ..

„Camere grozave”

„Camere grozave, wi-fi gratuit. Micul dejun, prânzul și cina sunt fantastice. Nemaipomenit! Potrivit pentru familii sau cupluri.

Distribuie acum!