Dispunem de un număr de 16 camere și 2 apartamente, decorate cu stil. Spațioase, cu mobilă din lemn masiv, camerele Popasului îmbină perfect confortul cu eleganța. Vă punem la dispoziție servicii de calitate pentru a vă bucura în totalitate de experiența oferită de Complexul Popas Cucorani.

Parcare gratuită

Wi-fi

Camere nefumători

TV

Restaurant

Camere familii

Camere duble

16 camere disponibile

230 lei

După o petrecere reușită, oaspeții noștri pot rămâne la motel pentru a-și reîncărca bateriile. Dintre cele 16 camere, 13 sunt cu pat matrimonial, iar 3 cu paturi single. La cerere, oferim și pătuț pentru copil.

Apartament

2 apartamente disponibile

330 lei

De confortul camerelor noastre se pot bucura și oamenii de afaceri, aflați în delegație. Popas Cucorăni este gazda multor evenimente de business (seminarii, prezentări, ședințe etc.) la care iau parte specialiști din întreaga țară.

Rezervări telefonice

0728 841 243 / 0725 921 991

Prețurile camerelor nu includ și micul dejun. Acesta se achită separat, însă vă punem la dispoziție 5 tipuri de meniuri gustoase și șățioase.

“Standard de hotel”

„Personal minunat, organizare impecabilă, standard de hotel, nu de motel. Am stat 2 nopți, pentru a vizita Ipotești și Botoșani.”

“Totul la superlativ”

La superlativ totul. Locul este impresionant, curat, plin de verdeata, flori, pomi fructiferi. Ideal pentru vacante, evenimente.  „

“Cazare de lux”

Locatie superba, mancare gustoasa, servire ireprosabila, muzica buna si cazare de lux. Nici daca vrei nu poti gasi cusur. Totul la superlativ..

„Camere grozave”

„Camere grozave, wi-fi gratuit. Micul dejun, prânzul și cina sunt fantastice. Nemaipomenit! Potrivit pentru familii sau cupluri.

Share This