Popas Cucorăni este deja un local cu istorie. Pornit în 2002, restaurantul s-a dezvoltat datorită și pentru dumneavoastră, clienții noștri. Ne-am dorit să vă oferim, ca o gazdă primitoare, tot ce aveam noi mai bun. Mâncarea tradițională, vinul bun, muzica live împreună cu grija și ospitalitatea fac momentele petrecute la Popas să devină amintiri memorabile.
Avem un meniu complex, cu preparate pentru toate gusturile și exigențele. Am pornit cu Ciorba rădăuțeană și Puiul la rotisor, pentru ca pe parcursul anilor să adăugăm noi preparate solicitate de oaspeții noștri. Preparatele au gustul autentic datorită ingredientelor provenite din ferma noastră.

Grădina cu dor este locul perfect pentru o masă cu familia în aer liber, la umbra copacilor care foșnesc încet. Departe de oraș, într-o atmosferă liniștită, timpul parcă stă în loc, lăsându-vă să vă bucurați pe deplin de compania familiei sau prietenilor. Serile de vară, scăldate de razele calde ale lunii, sunt încântate de band-ul live.
Salonul Luceafărul a fost construit pentru a găzdui evenimente importante: nunți, botezuri, petreceri de revelion.
Vă invităm să vizitați și frumusețile acestei zone: Casa Memorială Mihai Eminescu, Lacul cu Nuferi, Muzeul Memorial George Enescu.

Urmărește anunțurile noastre cu posturi vacanate și trimite CV-ul tău! Abia așteptăm să te cunoaștem!

Share This