Bucura-te de liniste

Clienții noștri fideli își petrec fiecare duminică alături de familie pe terasa noastră. Voia bună nu lipsește niciodată, iar decorul natural oferă relaxare și liniște. Este o evadare din orașul aglomerat, o schimbare binevenită și pentru cei mici și pentru cei mari. Cu o capacitate de 250 locuri, Grădina cu dor devine neîncăpătoare pe timpul verii.

Locul perfect pentru aniversari

Terasa noastră a găzduit petreceri și zile speciale pentru foarte multe persoane. Muzica live, decorul tradițional și mâncarea gustoasă sunt baza pentru o aniversare memorabilă. În plus, crama noastră oferă o varietate de vinuri parfumate, care acompaniază perfect preparatele delicioase.

Vă invităm să descoperiți un loc deosebit, cu o livadă îmbietoare unde vă puteți relaxa departe de stresul cotidian. Meniul variat, cu specific autentic românesc, vă răsfață simțurile. Oferim posibilitea de a comanda preparate speciale, precum Batal la proțap, care se rumenește în fața dvs pentru a vă impresiona prietenii și familia.

“Cină delicioasă”

„Un loc drăguț cu o priveliște minunată, mai ales primăvara, când poți servi o cină delicioasă printre copacii înfloriți.”

“Terasa nemaipomenită”

„Mancarea e buna si terasa e nemaipomenita!”

“Un loc minunat”

Un loc minunat si o bucatarie excelenta!!!
Felicitari!!!

„Totul la superlativ”

La superlativ totul. Locul este impresionant, curat, plin de verdeata, flori, pomi fructiferi. Ideal pentru vacante, evenimente.

Share This